У кухонній індустрії є безліч типів і типів м'ясорубок, які мають одну загальну деталь — сітку для фаршу.
Розрізняють сітки за розміром і кількістю отворів, а також за призначенням. Наприклад, сітки для ковбаси мають великі дірочки, а для кондитерських виробів — дрібні.
Середня решітка вважається найуніверсальнішою. Діаметр її отворів становить 4 мм. Цього досить для отримання якісного фаршу навіть після першого помелу. Також вона прекрасно справляється з подрібненням овочів і фруктів. Пропускна здатність деталі вказана в технічних характеристиках основного пристрою. Товщина представленої нами сітки для фаршу м'ясорубки Zelmer — 8 мм, діаметр сітки — 61.5 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Zelmer |
Вид запчастини | Решітка |
- Ціна: 205 ₴